Dierenoppas aan huis

Gecertificeerde en liefdevolle dierenoppassers aan huis

Gaat u binnenkort met het hele gezin op vakantie of moet u op zakenreis? En heeft u nog geen passend dierenhotel of dierenpension voor uw huisdieren kunnen vinden? Neem dan beslist contact op met Jan en Reinie Bloemsma van Huisoppasser.nl. Zij kunnen u beslist in contact brengen met de dierenoppas aan huis waarnaar u op zoek bent. Hoe dat kan? In 2002 zijn Jan en Reinie Bloemsma op professionele basis gestart met Huisoppasser.nl. Uit eigen ervaring als dierenoppas aan huis bleek, dat in het bijzonder voor dieren het belangrijk is, dat zij gedurende uw afwezigheid in hun eigen vertrouwde omgeving blijven. Bijkomend voordeel voor huiseigenaren was, dat de vaak luxe woning gedurende hun afwezigheid bewoond en onderhouden werd. Denk aan het water geven van de planten, het maaien van het gras en het  verkleinen kans op inbraak. Ook leerde men in de loop der tijd uit eigen ervaring aan welke eigenschappen een dierenoppas aan huis moet voldoen. Op basis hiervan is men begonnen met Huisoppasser.nl en werkt men uitsluitend met gecertificeerde dierenoppas aan huis.

Uitsluitend gecertificeerde dierenoppas aan huis bij Huisoppasser.nl

Ons uitgangspunt is dat, tijdens uw afwezigheid, uw huisdier(en) door onze dierenoppas aan huis liefdevol en professioneel worden verzorgd. Tevens zorgt de dierenoppas aan huis er voor dat uw woning op een aantal onderdelen wordt beheerd. Welke onderdelen dit zijn bespreekt u zelf met de dierenoppas aan huis tijdens het kennismakingsgesprek. Om er voor te zorgen dat u onbezorgd op vakantie of zakenreis kunt gaan werken wij uitsluitend met door ons gecertificeerde dierenoppassers aan huis. Elke gecertificeerde dierenoppasser aan huis is uitvoerig door ons gescreend en beschikt over de eigenschappen en vaardigheden die nodig zijn om een of meerdere huisdieren te verzorgen.

Informatie over een gecertificeerde dierenoppas aan huis

Voordat een dierenoppas aan huis door ons gecertificeerd wordt vindt er een uitvoerige screening plaats. Uitsluitend kandidaten die volledig door ons gescreend zijn en aantoonbaar beschikken over de gewenste vaardigheden als dierenoppas aan huis worden gecertificeerd. Voor informatie over het inhuren van een gecertificeerde dierenoppas aan huis raadpleegt u de rubriek contact