Referenties

Beste Jan en Reinie,

Beste Jan en Reinie

Ank en Marinus zijn hele lieve mensen. Ze hebben in onze afwezigheid met veel liefde en plezier voor onze 2 honden en 2 katten gezorgd. Dat hebben we met een gerust hart aan hen overgelaten! Bij thuiskomst was ons huis keurig netjes opgeruimd en helemaal schoongemaakt. Heerlijk om zo thuis te komen!

De bemiddeling via Jan en Reinie is prima en soepel verlopen, volgend jaar doen we het weer zo! Super bedankt voor de goede zorgen, ook namens Casho, Drago, Nono en Muis 😉

Groet,

Mathilde

Beste Jan en Reinie,

Beste Jan en Reinie,

Het is, wat ons betreft, een heel geslaagd “experiment”. En voor Mooy was het ook helemaal goed!

De kennismaking met Irene verliep goed. Het was heel prettig om te merken dat zij toegewijd is aan huis en kater. Ook ervaren we haar als praktisch, vindingrijk, sociaal en ondernemend. We vinden het fijn dat Irene ook over zichzelf open is.

De minivakantie is heel goed bevallen. Niet alleen ons, maar ook Mooy! Hij was erg relaxt toen wij thuiskwamen.

Wat fijn dat hij ook de toenadering zocht en vond! Irene en ik onderhielden app-contact en zo leefden we met elkaar mee en konden komen-en-gaan mooi op elkaar afstemmen.

Bij thuiskomst troffen we een heel schoon huis aan, en daar hebben we van genoten.

Kortom: Irene is een super-oppas

Zowel de zorg voor Mooy als voor het huis was uitstekend!

Baasje en bazinnetje zitten te spinnen!!

Hartelijke groet

Richard en Sietsia.

Beste Jan en Reinie,

Beste Jan en Reinie,

Dank voor jullie attente bericht.

Het is meer dan goed verlopen. Lida en Dick hebben geweldig op onze honden en ons huis gepast.

Wij kregen op dag 1 al heel leuke video’s van de honden die zich lekker lieten aaien door hen en gezellig bij hen op de bank kropen. Dat is echt een unicum. Lida en Dick zijn overduidelijk echte dierliefhebbers en hebben de rust en ervaring om ook met honden die een buitenlandse achtergrond hebben, heel erg goed om te gaan. Daarnaast zijn het heel lieve en nette mensen en hebben wij erg fijn contact met hen.

Kortom: supertevreden en veel dank voor de goede zorgen.

Wij zijn heel erg blij dat Lida en Dick ook de zomervakantie bij ons zullen komen.

Erg bedankt,

Hartelijke groeten,

Niels en Alice  Bussum

Beste Jan en Reinie,

Goedemorgen Jan en Reinie,

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Onze dieren zijn echt uitstekend verzorgd door Johan.  Elke dag kregen wij een update hoe het met ze ging.  Aan de foto’s zag ik ook dat ze prima in hun vel zaten en dat ze ontspannen waren.  De beesten hebben met Johan ook gewoon vakantie gehad.
Johan heeft ons huis super netjes achtergelaten.  Ik zie niet eens dat hij er geweest is.
Hij kwam al de avond ervoor,  omdat wij midden in de nacht vertrokken. Dit was echt heel prettig. Zo konden we de laatste dingetjes nog overdragen.  We kwamen ook weer midden in de nacht thuis. Johan wachtte op ons,  ons bed was schoon,  de honden liet hij nog midden in de nacht uit.  We hadden het niet beter kunnen treffen.
Johan is echt een heel prettig en rustig persoon. Je laat je huis met een gerust hart achter.
Ik heb jullie service als heel prettig ervaren.  Ik wil in de toekomst zeker vaker gebruik van jullie maken.  Het is voor ons een geweldige oplossing.
Super bedankt,  en graag tot een volgende keer.
Groetjes,
Marica,……

Beste Jan en Reinie,

Ja zeker een fijne vakantie gehad. En inderdaad zorgeloos. Ondanks dat we de overdracht van huis en have aan Jenny en Henk niet zelf konden doen maar aan mijn tante moeste overlaten is alles prima verlopen.

Bij de eerste kennismaking leerden we Jenny en Henk als vriendelijke en betrouwbare mensen en dat hebben ze vervolgens in de praktijk bewezen. Het huis was bij onze thuiskomst netjes en schoon en beide katten hadden een goede tijd gehad. We hebben dank zij hen een zorgeloze vakantie gehad!

Op de dienstverlening hebben we niets aan te merken, snel een juiste match. We komen in een volgende situatie graag weer bij jullie terug.

Bedankt voor alles,

met vriendelijke groet,

Paul…………Zuidlaren

Hoi Jan en Reinie,

Nog even een berichtje terug van ons.
We zijn weer super tevreden over Teun en Mieke en Sjef en Dries ook.
Wij gaan iedere keer weer met een gerust hart van huis en hebben geen moment zorgen. We kunnen ook echt aan Sjef en Dries merken dat ze gek zijn met Teun en Mieke.
Ook het huis is netjes achter gelaten dus helemaal top!

Hopelijk kunnen we snel een keer weer van jullie diensten gebruik maken maar zoals het er nu naar uitziet zal dat waarschijnlijk pas volgend voorjaar ofzo worden. Hopelijk ziet de wereld er dan weer anders uit……

groetjes, Ruud en Mirna Horssen

Goedemiddag Reinie en Jan,

Vlak voor ons vertrek waren Ank en Marinus zo bereidwillig om bij ons thuis, door mijzelf gemaakte checklisten door te nemen m.b.t. de verzorging van Belle en Pedro en gebruik van het huis.
Dit bezoek was niet alleen heel gezellig maar zeker ook geruststellend omdat er tussen hen en onze hondjes al een fijne click was.
Fijne mensen met empathie en een warm gevoel voor dieren.
Slechts een telefoontje vanuit Spanje bevestigde alles waardoor we onbekommerd met onze vakantie konden doorgaan.
Voor herhaling vatbaar!
Veel dank voor jullie support en service ,Jan en Reinie (echt professioneel).

Met hartelijke groet,
Vera en Bernard

Goedemorgen Jan en Reinie

Weer terug van een fijne vakantie met in het achterhoofd wetende dat Frans en Josien, maar ook uw team goed voor onze dieren en huis zouden gaan zorgen.
Alles was perfect verzorgd en perfect achtergelaten, zeer tevreden!!!
Alle communicatie met u en Frans en Josien verliep zeer prettig en duidelijk.
Wij zijn zeer blij met uw inspanningen, maar zeker ook met de betrokkenheid van Frans en Josien.
Wij maken zeker nog eens gebruik van uw diensten!!!

Met een vriendelijke groet,
Mary ……….

Jan en Reinie,

Wij zijn uiterst tevreden, hoe hier tijdens onze afwezigheid allemaal verlopen is.
Simone en Leen hebben zeer goed voor de dieren gezorgd, pluim voor ze.
Ook de woning was goed schoon, sommige dingen zelfs schoner.
We zullen zeker de volgende keer van julli9e diensten gebruik maken.

Met vriendelijke groet,
Rob en José

Beste Jan en Reinie,

Alles is weer tot volle tevredenheid verlopen. Zowel de bemiddeling als de mensen zelf. Roland en Linda zijn lieve mensen en dat vonden onze dieren ook. Het huis was wederom zeer netjes achtergelaten en er was regelmatig contact met Linda tijdens onze fijne vakantie, die hierdoor nog fijner was uiteraard. Lieve rustige mensen die je gerust op je huis en dieren kunt laten passen! Bedankt weer voor de goede bemiddeling.

Groetjes Didi en Peter

Dag Jan en Reinie,

….We hebben een heerlijke vakantie gehad, met prachtig weer! Lieke en Jeroen zijn tijdens onze afwezigheid in onze woning geweest en hebben super voor Bruno, Binky en Cato gezorgd. En volgens mij met zeer veel plezier! Zij hebben ons regelmatig op de hoogte gehouden en foto’s gestuurd. Onze dieren dragen alledrie een tracker, dit omdat we nog maar kort in dit huis wonen en het een veilig gevoel geeft om te weten waar de katten en Bruno (in het bos) uithangen. Lieke en Jeroen hebben de inloggegevens van de app van ons ontvangen, en zijn hier heel serieus (alsof het hun eigen dieren betrof) mee omgegaan. Echt super!!

Lieke en Jeroen zijn zeer aimabele mensen met het hart op de juiste plek. Het voelde vanaf het begin af aan meteen goed, zeer vertrouwd!

Ook over jullie bemiddeling zijn wij zeer tevreden. Jullie hebben de perfecte match gevonden, geweldig!
Jullie staan bovenaan ons ‘vakantie afvinklijstje’!
Fijne avond en met vriendelijke groet,

Claudine …………..

Beste Jan en Reinie,

Het duurde even voor het antwoord, we zijn thuis gelijk weer druk, helaas. Hoe dan ook, de vakantie was heerlijk en vooral zorgeloos, dankzij de goede zorgen van Linda! Het was heel fijn om te weten dat Puk en Polly in goede handen waren. Linda gaf af en toe wat feedback, maar gelukkig niet te veel, en stelde me goed gerust door te laten weten en zien dat het heel goed ging thuis. Erg prettig. Verder is het natuurlijk fijn om te horen dat ze het erg naar haar zin had in ons huisje. Ook veel dank voor jullie snelle en zeer adequate bemiddeling. We maakten ons zo kort voor de vakantie echt zorgen of het wel ging lukken met een oppas, zeker voor een kat met suikerziekte. Heel fijn dat jullie zo snel zo’n goeie oppas hebben kunnen inzetten, veel dank daarvoor!

Als we weer aan vakantie denken komen we zeker graag bij jullie terug, dan wat langer van te voren, hopen we 🙂
Veel dank, hartelijke groet,

Ralph en Karen

Dag Jan en Reinie,

Hélène en Tonnie hebben het fantastisch goed gedaan. We zijn supertevreden. Het huis was heel netjes en onze honden zagen er super uit. Volgens hun zeggen hebben zij zelf ook een mooie tijd gehad. We hebben zelfs afgesproken om misschien binnen twee jaar terug op dezelfde manier af te spreken dus toppie !
Dank je wel voor de fijne service

Jeanne en Louis

Goedenavond Jan en Reinie,

Wij zijn heel blij dat Aly kwam oppassen. Ze heeft geweldig voor onze 3 teckeltjes gezorgd, vond het ook geen probleem om Pepernootje iedere dag antibiotica te geven ( dit kwam er op het laatste moment nog bij….). Aly stuurde ons elke dag een berichtje, met foto’s waaruit bleek dat onze “meisjes” het heerlijk naar hun zin hadden en dat ze uitstekend verzorgd werden. Bij thuiskomst was ons huis keurig schoon, en er stond zelfs een presentje voor ons op tafel. Later op de avond kregen we nog een leuk dag-bij-dag verslag van haar. We hopen echt dat ze een volgende keer weer beschikbaar is! Onze hartelijke dank voor het vinden van zo’n geweldige oppas.
Vriendelijke groeten,

David en Jacinta

Beste Jan en Reinie,

Graag willen wij jullie even laten weten dat we heel erg tevreden zijn over onze oppassers Yvonne en Anton. Ons huis én de tuin zien er fantastisch uit, we hebben onze spullen uitgepakt en hadden het idee alsof we niet weggeweest waren. Ook onze poes ziet er goed uit, is overduidelijk goed verzorgd en heeft geen stress gehad, hoewel het de eerste keer was dat er voor haar vreemden in huis waren. Écht geweldig.
Dank voor alles en graag tot een volgende keer.
Hartelijke groet!

Jan en Justine

Hallo Jan en Reinie,

We zijn weer thuis en hebben heimwee terug naar de warmte en de griekse cultuur. Want inmiddels is de herfst inderdaad ingedaald in Nederland brr valt tegen. Bij thuiskomst zaten Anna en Marinus ons al op te wachten.. Hebben we even gezellig gepraat over hun en onze ervaringen. Helaas was het weer hun niet zo goed gezind want ze hebben helaas weinig van de mooie omgeving kunnen genieten. Door het slechte weer,dat vonden wij voor hun erg jammer. We zagen meteen dat de hondjes zich op hun gemak voelde en dat daar goed voor gezorgd is. Ook het huis zag er netjes uit. Kortom een fijne ervaring met deze vriendelijke mensen. We hopen dat zij in de toekomst nog eens bij ons kunnen/willen komen dit voelt nu vertrouwd. Ook over jullie bemiddeling zijn we enorm tevreden ga zo door zou ik zeggen! En wie weet tot een volgende vakantie. Heel hartelijk dank voor alles. Met vriendelijke groeten,

Alie en Ivonne.

Beste Jan en Reinie,

Bedankt voor jullie bericht, we hebben een goede vakantie gehad in Griekenland en zijn gisterenmiddag thuisgekomen. Henny heeft het heel goed gedaan. Onze hond en poezen zagen er prima uit, zij zijn goed verzorgd. Ook ons huis was naar tevredenheid. Henny had zelfs voor ons gekookt voor onze eerste avond thuis en dat was heel fijn. We hadden zoveel mogelijk instructies over ons huis en dieren op papier gezet en uitgelegd aan Henny. In het begin van onze vakantie hebben we nog 2-3 keer telefonisch contact gehad voor eventuele vragen. Deze manier van werken is goed bevallen. Jullie dienstverlening was goed. Dank voor de duidelijke emails en What-app-berichten. Jullie reageren snel en kordaat en dat is prettig. Dank voor jullie hulp, en we laten van ons horen als we weer een oppas nodig hebben

Sander en Patricia

Goedenavond Jan en Reinie,

We zijn zeer tevreden over de verzorging door Henk en Jenny van het huis, de planten en de dieren. Het huis zag er bij thuiskomst keurig uit. Vooraf hadden we al een goed gevoel bij dit echtpaar en dit hebben ze meer dan bevestigd. Het zijn nette, bescheiden en vriendelijke mensen. Over jullie bemiddeling zijn we ook zeer tevreden en kunnen geen verbeterpunten aangeven. Jullie hebben gedaan wat jullie hebben beloofd.

Met hartelijke groet, Lia en krijn

Beste Jan en Reinie,

Bedankt voor jullie bericht, we hebben een goede vakantie gehad in Griekenland en zijn gisterenmiddag thuisgekomen. Henny heeft het heel goed gedaan. Onze hond en poezen zagen er prima uit, zij zijn goed verzorgd. Ook ons huis was naar tevredenheid. Henny had zelfs voor ons gekookt voor onze eerste avond thuis en dat was heel fijn. We hadden zoveel mogelijk instructies over ons huis en dieren op papier gezet en uitgelegd aan Henny. In het begin van onze vakantie hebben we nog 2-3 keer telefonisch contact gehad voor eventuele vragen. Deze manier van werken is goed bevallen. Jullie dienstverlening was goed. Dank voor de duidelijke emails en What-app-berichten. Jullie reageren snel en kordaat en dat is prettig. Dank voor jullie hulp, en we laten van ons horen als we weer een oppas nodig hebben

Sander en Patricia

Beste Jan en Reinie,

fijne vakantie gehad. We zijn erg tevreden over Jolanda en Jan. Het contact verloopt prettig en makkelijk (Jolanda is makkelijk in de omgang) en Jolanda had erg veel feeling met katten, ze doet erg haar best om vriendjes met ze te worden en dat leek haar zowaar gelukt! En dat is bijzonder, want onze katten zijn nogal schuw. En aangezien dat voor ons het aller belangrijkste is, vonden we dat helemaal top. Daardoor konden we het echt loslaten tijdens onze vakantie. Ze stuurde nl. regelmatig een berichtje met foto. Verder is het huis netjes achtergelaten. Niets op aan te merken,

groeten Veronique