Referenties

Hallo Jan en Reinie,

We hebben een hele mooie vakantie gehad, mooi weer en mooie omgevingen in verschillende landen gezien. En over Eline en Jacques zijn we zeer tevreden over de verzorging van de honden en het huis. Zijn een leuk stel mensen die goed bij ons passen. We zullen in het vervolg zeker nog wel een keer bij jullie aan kloppen. Bedankt voor de goede begeleiding.

Gr Nico en Niek, Lunteren

Hallo Jan en Reinie,

De eerste ontmoeting met Ingrid & Kees was al best een tijdje geleden maar onze Lente was gelukkig alweer snel gewend toen ze binnen waren. (Ook omdat Ingrid en Kees weten hoe ze een hond moeten benaderen en beiden op hun hurken gingen zitten en haar even liet snuffelen)

Ze kwamen ’s-Avonds, omdat wij de volgende ochtend al om 04:00 op Schiphol moesten zijn, en dat gaf ons de tijd om e.e.a. rustig over te dragen.

Gedurende ons weekje in het buitenland kregen wij geregeld (eigenlijk dagelijks) een foto of filmpje van Lente. Dat vinden wij superfijn omdat onze vorige hond in een dierenpension is doodgebeten zijn wij altijd een beetje zenuwachtig als we ons hondje achterlaten. Ingrid & Kees hebben heerlijk met Lente gewandeld dat vindt Lente erg fijn als ze mee mag ergens naartoe.

Helaas had onze terugvlucht 3 uur vertraging en waren we pas om 21:00 thuis i.p.v. 18:00. Ingrid & Kees waren zo lief om te blijven totdat wij thuis zouden zijn, superlief, je maakt je anders weer druk dat je hond te lang alleen is. Het huis zag er tiptop uit, alles weer schoon en gewassen. Het was heerlijk thuiskomen!
Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar en volgens ons voor Lente ook 😉

Vriendelijke groet,
Andrea en Jos, Lelystad

Hallo Jan en Reinie,

Goedemiddag, een kort verslagje over Isabelle met de dieren roedel!

We zijn ontzettend blij en tevreden over Isabelle. Het voelde bij de kennismaking al erg fijn en vertrouwd. Daarom konden we met een gerust hart op vakantie gaan, dat is al heel erg prettig! We hebben app contact gehad en erg fijn dat Isabelle ons Moontje (trauma hondje) de rust gaf die ze nodig had en dat Moon zelf mocht kiezen. En dat deed ze na 2 dagen volop. Zo ontzettend fijn om te horen en te zien op de foto’s. Isabelle geeft haar rust en al heel snel het vertrouwen dat het ok is. Toen we thuiskwamen nog heerlijk samen koffiegedronken en ze vertelde ons dat het haar heel goed was bevallen. 1ste dag even wennen, maar dag 2 voelde het goed. Nog een tijd gekletst en ze komt graag nog eens oppassen!! Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee, er is een hele prettige klik met elkaar en met de dieren.

Mooi weekend!

Zonnige groet uit Limburg, Marjo en Theo

Hallo Jan en Reinie,

Hierbij een klein verslagje van mij over de oppas van Elisabeth

Elisabeth kwam met de kennismaking heel betrouwbaar en deskundig over, ik had al meteen een goed gevoel erover, alleen mijn twijfels waren een beetje over hoe mijn hond Bumper op haar hond zou reageren, maar dat heeft zij allemaal goed opgelost en ze weet wat ze doet en heeft door haar ervaring met honden dat prima opgelost! Waardoor ze na een dag gezamenlijk naast elkaar lagen!

Ook informeerde ze me vaak doormiddel van appen en foto’s sturen en kreeg ik snel een gerust gevoel dat alles op rolletjes liep, erg fijn!
Mijn hond Bumper is niets te kort gekomen en fijn dat ze zoveel aandacht en tijd aan hem heeft gegeven (lange wandelingen)
Ook bij terugkomst heeft ze alles keurig achtergelaten en hebben we nog even gebeld om alles af te sluiten

Kortom een aanrader en blij dat ze die paar weken op mijn huis en hond heeft gepast, hiervoor heel veel dank en nogmaals haar deskundigheid op hondengebied is echt een heel erg sterk punt van haar!

Bedankt

Groet Paul, Eemnes

Hallo Jan en Reinie,

Ik heb gisteren nog even uitgebreid gesproken met Gea. Het is allemaal prima gegaan. Onze Maddox was zoveel relaxter omdat ze gewoon in haar eigen omgeving is gebleven. Het huis was keurig. Bob had ook uit eigen beweging de tuin aangeharkt. Nou dat is fijn thuiskomen. Kortom het was helemaal ok. Ik heb eigenlijk geen op of aanmerkingen aangaande jullie bemiddeling. Ik vond het snelle reageren, de toegestuurde lijsten (graag nog medicijngebruik toevoegen) een prima startpunt. Ik heb zelf nog hele epistels geschreven over ons huis en de eigenaardigheden van Maddox dus alles was benoemd. Hartelijk dank voor de bemiddeling, het was fijn om zeker te zijn van een betrouwbare oppas voor onze Maddox. Daardoor kon ik alles loslaten toen ik in het vliegtuig zat.

Hartelijke groet,

Astrid en Oscar, Uden

Hallo Jan en Reinie,

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het was echt heel fijn om weg te kunnen en de dieren (en ons huis) in vertrouwen achter te kunnen laten.
Jacques en Eline zijn lieve, aardige mensen en ze hebben heel goed voor onze diertjes gezorgd. We kregen regelmatig een update via de app en het huis zag er netjes en verzorgd uit toen onze zoon ze kwam “aflossen”.

Jacques en Eline voelden meteen goed en vertrouwd en we willen ze zeker nog eens vragen om op ons huis te passen.

Hartelijke groet,

Jan-Michiel en Sija, Hedel

Hallo Jan en Reinie,

Wij zijn ontzettend blij met de goede zorgen van Bep en Wim in ons huis en op onze labrador Jussi. Zij hebben ons tijdens onze wintersport fijn middels app op de hoogte gehouden van de gang van zaken thuis. Ons huis was zelfs helemaal schoongemaakt door hen! Heerlijk thuiskomen! Ook ontvingen wij vandaag een superleuk verslag over de belevenissen van Jussi met Bep en Wim.

Over huisoppasser.nl zijn wij zeer tevreden. Het keuzeproces, de bemiddeling, en ook de mails voor en na onze vakantie waren warm van toon en prima getimed! Daardoor erg persoonlijk. Wij melden ons binnenkort weer voor onze volgende vakantie! Het voelt fijn om een vertrouwd iemand in huis te hebben, al dan niet ook voor de hond.

Met vriendelijke groet,
Gerard en Erika, Lelystad

Hallo Jan en Reinie,

Dank voor het bericht. Wij hebben een heel fijne vakantie gehad, mede dankzij Henny en Ton. Wij hebben onze geen seconde zorgen gemaakt over onze diertjes en huis. Henny en Ton zijn fijne vriendelijke mensen. Charlie en Tommie zijn goed verzorgd. We hebben regelmatig een update gekregen.

Het huis was heel schoon toen we thuiskwamen. We zijn vanwege het weer in de bergen een nachtje eerder thuisgekomen, dit was gelukkig geen probleem voor Henny en Ton.

Wij hopen dat zij het ook goed hebben gehad en dat het ook voor hen voor herhaling vatbaar is. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij dit graag.
Jullie dank voor het bemiddelen en tot de volgende vakantie.

Groeten
Steven en Sylvia, Bavel

Hallo Jan en Reinie,

Dankzij de goede en liefdevolle zorgen van Elisabeth voor Els en Koos hebben wij een onbezorgde vakantie gehad.

Bij thuiskomst troffen we niet alleen hele ontspannen katten aan maar ook een schoon huis. En ze had vanwege de warmte de planten buiten water gegeven. Dat waren wel hele fijne extra’s!

Dank weer voor jullie bemiddeling, wij gaan jullie zeker voor een volgende keer benaderen.

Met vriendelijke groet,

Esther en Jasper, Arnhem

Hallo Jan en Reinie,

Onze vakantie was ongelofelijk een en al hoogtepunten om nooit te vergeten.

Geweldig was het om thuis te komen in ons huis zoals we het hadden achtergelaten en dieren die zo overduidelijk goed verzorgd waren en de volle aandacht hadden gehad.

Cor en Ida die alle tijd namen om ons welkom thuis te heten en bij te praten over het thuisfront.

Over jullie service ook alle lof duidelijk en volgens afspraak, dus in een woord geweldig fijne ervaring om van jullie service gebruik te mogen maken.

Zeer zeker tot ‘n volgende keer.

Met warme groet,

Eric, Bart,Ann, Heythuysen

Hallo Jan en Reinie,

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en ons huis met toebehoren in goed vertrouwen bij Jeroen & Callan achtergelaten.

Zij hebben het huis, de tuin, de vijver en de vissen en in het bijzondere onze kat heel goed verzorgd. Ook zij hebben enorm genoten van ons huis en mooie plek.

Wij hebben deze goede zorgen als heel erg prettig ervaren, omdat we wisten dat het bij Jeroen & Callan in goede handen was. We kwamen dan ook terug in een heerlijk fris, schoon en opgeruimd huis.

Mochten we vaker een lange reis gaan maken dan is dit zeker voor herhaling vatbaar. 😊

Wij zijn tevreden over de bemiddeling en hoe een en ander verlopen is.

Hartelijke groeten,

Martie & Grada, Apeldoorn

Hallo Jan en Reinie,

Wij hebben een heerlijke vakantie achter de rug!

Gijs is super verzorgd door Hanneke en Johan. Wat een fijne mensen! Tijdens onze vakantie werd met regelmaat een update gegeven. Heerlijk om te zien en te lezen! We voelden ons echt heerlijk relaxt in de wetenschap dat alles thuis goed geregeld was.

We zij tevens blij met jullie zorgvuldige bemiddeling. Een schot in de roos! Ik kan niets bedenken wat anders of beter had gekund. Ook een volgende vakantie kloppen we graag weer bij jullie aan!

Hg, Stef, Jacqueline en Vera, Bennebroek

Hallo Jan en Reinie,

Wij hebben de bemiddeling als heel goed ervaren. Wij vroegen twee voor twaalf voor een oppas en jullie gingen er snel en serieus mee aan de slag. Dat verliep ontzettend goed. Duidelijke en regelmatige communicatie hield ons op de hoogte. Door jullie snelle doorpakken konden wij nog een week met goed gevoel op vakantie. Daar zijn wij dankbaar voor.

De oppas Carry en Ton waren fantastisch. Ook met hen was de communicatie goed. Zij hielden ons zoals gevraagd af en toe op de hoogte door foto’s en korte update. Heel leuk. Ons huis zag en bij terugkomst spik en span uit en de honden waren blij en zagen er heel goed uit! Er is goed voor hun gezorgd, echt fantastisch. Het gaf ons ook de mogelijkheid op vakantie te zijn zonder ons zorgen te maken. Bij terugkeer stonden er mooie bloemen met een kaartje. Het was boven verwachting!!

Hartelijke groet,

Emmy en Mirthe, Groesbeek

Hallo Jan en Reinie,

Dank voor je berichtje,

wij hebben een leuk familieweekend in Denemarken gehad en en paar fijne dagen daarvoor en daarna.

De Keesjes zijn tip-top verzorgd en ons huis is keurig. Ik vond het best wel spannend, maar de oppas door Esther en Ronald is heel goed geweest. Wij zijn super tevreden.

Als het zo komt maak ik graag weer van uw diensten gebruik.

Met hartelijke groeten,

Jacomien en Jur, Den Hoorn Texel

Hallo Jan en Reinie,

Van 19 mei – 29 mei 2023 hebben Lia en Bert van Helden op ons huis en onze dieren gepast.  Nienke en Brechtje, onze Friese Stabijs en onze 10 kippen met haan zijn volgens ons uitstekend verzorgd. Tijdens onze afwezigheid  hebben we een aantal keren ervaringen over de dieren uitgewisseld via telefoon en kregen regelmatig foto’s van de honden waaruit bleek dat ze het heel goed naar de zin hebben gehad. Lia en Bert bleken echte dierenliefhebbers. Ook voor ons huis werd goed gezorgd.  Bij de overdracht was het spik en span en rook het fris.  Al met al waren we zeer tevreden. Mochten we sterren mogen uitdelen dan kregen ze van ons 5 sterren ( de maximale beoordeling). Jan en Reinie, dank voor de bemiddeling waar we zeer tevreden over zijn en waaraan  o.i. niets toe te voegen is. We zullen graag in de toekomst weer een beroep op jullie en indien mogelijk op Lia en Bert willen doen. Zoals we er nu tegen aankijken – de agenda’s zijn al aardig gevuld –  zal dat deze zomer waarschijnlijk niet worden.

Vriendelijke groeten,

Jaap de Marjolein, Drachtstercompagnie

Hallo Jan en Reinie,

We hebben een fijn en zeker een zorgeloze vakantie gehad dankzij jullie correcte bemiddeling en door de fijne oppasservice van Hanneke en Johan.

In eerste instantie over jullie bemiddeling zoals ik al zei, die heb ik als heel correct, duidelijk en prettig ervaren.

Het contact met Johan en Hanneke verliep heel fijn en het voelde vertrouwd.

De katjes hebben een fijne tijd gehad met Hanneke en Johan, ze waren geheel relaxed toen ik thuis kwam en hebben hun portie aandacht zeker gehad. Het contact tussendoor op vakantie met wat foto’s van de katjes dat voelde ook erg goed.

Mijn huis is netjes achtergelaten.

Al met al is dit voor herhaling vatbaar.

Groetjes Rita, Dwingeloo

Hallo Jan en Reinie,

Dankjewel, we hebben een hele fijne vakantie gehad en veel rust ervaren omdat Marion super goed in alle rust in huis is geweest! Alle liefde en aandacht heeft gegeven aan de dieren en vooral voor ons Moontje voor vertrouwen gezorgd. Ze ging na een tijdje zelfs bij Marion een knuffel halen, dat is heel bijzonder dat ze dat doet. Marion straalt het vertrouwen uit en dat geeft haar een ontspannen gevoel. Bij het voorstellen voelde we al een klik en dat is erg leuk en fijn. Ze heeft zich thuis gevoeld bij de dieren en met momenten volop bezig, want het zijn  boefjes wat betreft soms stoute dingen doen. Marion is heel flexibel en makkelijk en dat is fijn met 5 beesten in huis. Wij hebben thuis even los kunnen laten omdat Marion met alle toewijding, liefde en aandacht de zorg van ons overnam. We hebben elkaar gisteren avond gesproken en ze was heel enthousiast en wij ook. Ze komt graag nog eens en voor ons is ze van harte welkom! Heel fijn!!

Verder is de communicatie met jullie heel goed. Snelle reactie en professioneel. Dankjewel!!

Mvg Marjo, Meerlo

Hallo Jan en Reinie,

Sorry voor de late reactie! We hebben het heel fijn gehad in Portugal! Lekker met mijn dochter en kleinzoon tijd doorgebracht en leuke dingen gedaan!

Monique is een topper! We hebben elkaar nog ontmoet thuis en even lekker kunnen kletsen. De honden zijn gek op haar en zij ook op de honden , en kat trouwens. Ze kon goed overweg met mijn zoon en schoondochter. We voelden gelijk een klik. We kregen regelmatig een foto van onze lieverds. Wat een top oplossing was dit, ook voor onze gemoedstoestand! We hoefden ons geen zorgen meer te maken dat de beestjes geen aandacht kregen! Heel erg bedankt en als we weer een oppas nodig hebben weet ik waar ik moet zijn!

Lieve groet Ellen

Hallo Jan en Reinie,

Wij zijn gisteren teruggekomen van vakantie na een lange en drukke reis in de auto, maar wel en een heerlijke vakantie 😊.

Wij zijn overal ontzettend positief en tevreden over hoe alles is gegaan.

Marion heeft heel goed voor alle dieren verzorgt, lange wandelingen gedaan met Sky en goed voor Lucy gezorgd die door een knieoperatie alleen korte wandelingen mocht maken.

Zij heeft regelmatig wat foto’s gestuurd en gisteren een heel lang en leuk verslag gestuurd.

Het huis was echt heel netjes achtergelaten.

Ik denk dat het best veel werk is voor 1 person om voor 4 dieren te moeten zorgen en nu extra veel omdat Lucy en Sky niet samen konden wandelen (normaal zouden zij altijd samen uitgaan), maar Marion heeft dat perfect goed gedaan en heel veel tijd en aandacht aan allemaal gegeven.

Communicatie is ook heel makkelijk en goed gegaan.

Wij zijn ook heel tevreden over de bemiddeling.

Wij waren vrij laat met vragen en jullie hebben alles heel snel voor ons kunnen regelen, de goede oppas match gevonden en ook hier een heel prettige communicatie, waar alles heel duidelijk was.

Wij vonden een huisoppas echt ideaal en willen zeker vanaf nu vaker gebruik van maken.

Wij zullen dan ook binnenkort kijken naar onze exacte data voor de zomervakantie en naar jullie een bericht sturen (dat zou dan alleen voor de katten zijn, de honden gaan altijd mee in de zomer 😊).

Groeten,

Karin & Sander, Bilthoven

Hallo Jan en Reinie,

Dank voor jullie welkomstmail en ook voor jullie een mooi 2023!

De vakantie was heerlijk, we hadden wat problemen met de heenreis door slecht weer, maar dat soort avonturen hoort erbij!

We zijn uiterst tevreden over jullie bemiddeling: jullie communiceren snel en duidelijk, en het was allemaal binnen no-time geregeld. Het was voor ons de eerste keer om zo de opvang van de dieren te regelen en het is ons zeer goed bevallen!

Over Erik en Jolanda kunnen we kort zijn qua verslag: deze oppassers zijn geweldig! De dieren waren dol op hen, het zijn hele leuke en verantwoordelijke mensen die fantastisch op ons huis en de levende have hebben gepast. Ik heb werkelijk geen enkel minpunt.

Kortom: grote dank namens ons hele gezin! Als we weer eens weg willen voor langere tijd, weten we jullie te vinden.

Hartelijke groet,

Anniko, Heerde

Hallo Jan en Reinie,

Hierbij ons verslagje over het oppassen van Lida en Dick.

Lida en Dick waren ruim op tijd op de dag dat wij vertrokken. Ze zijn heel ervaren in weggaande mensen die een beetje gestresseerd zijn. Zij gingen rustig op de bank zitten en lieten ons rustig vertrekken. De volgende dag hadden we al een filmpje en foto’s en hielden we app contact. Heel prettig om te weten dat zij het leuk hadden met onze dieren.

Bij thuiskomst was alles heel netjes. Beddengoed lag weer op het bed en was gewassen. Rover, Boef en Diva waren heel blij en opgewekt dus ze hebben het heerlijk bij hen gehad.

Wij zijn erg tevreden over het oppassen en willen heel graag in de toekomst weer gebruik maken van jullie en wie weet Dick en Lida.

De bemiddeling was heel prettig en adequaat. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden met huisdieren.

Met vriendelijke groeten,

Jentine,Loenersloot

Hallo Jan en Reinie,

We zijn weer bijna in het oude spoor na een geweldige vakantie.

Het succes van de vakantie kwam mede doordat we vertrouwen hadden in het oppassen op huis en kat door Gerda en Theo. En niet voor niets: bij thuiskomst bleek alles naar tevredenheid verlopen. Ook de bouwers aan de garage zijn niets tekortgekomen. Al met al dus een goede zet om op deze manier het huis achter te laten.

Met vriendelijke groeten,

Noortje en Leen, Helmond

Goedemiddag Jan en Reinie,

Wij hebben een heel goede ervaring en zijn erg positief over Myriam en Rien. We hebben met regelmaat een contactmomentje gehad via WhatsApp of per telefoon. Binky en Cato zijn goed verzorgd, we werden goed op de hoogte gehouden hoe het e.e.a. verliep thuis.

Bij thuiskomst werden we verrast met een prachtige bos pioenrozen en diverse lekkernijen. Heel erg lief! Binky en Cato zagen er erg goed en relaxt uit. Heel fijn! En het huis was perfect schoon en netjes achtergelaten.

We begrepen dat Myriam en Rien het ook naar hun zin hebben gehad in ons huis, met Binky en Cato. Zij hebben heerlijke fietstochten kunnen maken. Helaas lukte het niet het geluid van de TV aan te krijgen, maar daar hadden zij een oplossing voor gevonden (via de telefoon).

Jullie ook nog bedankt voor het vinden van de perfecte match 😊

Fijne dag nog.

Groet,

Claudine, Oosterhout

Goedemiddag Jan en Reinie,

Wij zijn weer veilig thuis en zijn ontzettend tevreden over Fleur. Frankie had het naar zijn zin en is flink vertroeteld door haar, we kregen regelmatig een berichtje en een fotootje hoe gezellig ze het samen hadden.

Het huis was net zo schoon en netjes zoals wij dat achter hadden gelaten voor Fleur. Kortom: we zijn ontzettend blij met jullie diensten en met Fleur als oppas. Wij zouden haar dan ook 100% aanbevelen! Betrouwbaar en netjes en heel lief voor de kat. Dat is precies wat we zochten!

Groetjes,

Nienke, Amstelveen

Beste Jan en Reinie,

Na een lange reisdag, mede door vertragingen wegens het noodweer hier in Nederland, gisteravond veilig en gezond weer thuis gekomen.

Zeker een zorgeloze vakantie gehad, want we gingen met een goed gevoel op reis.

Alles is hier thuis zeer goed verlopen. Minou goed verzorgd met de nodige knuffels. We kregen met regelmaat even een berichtje/ foto gestuurd.

Vond ik erg lief en zeer attent.

Het huis keurig achter gelaten, alsof er niet in geleefd was tijdens onze afwezigheid.

Hanneke en Johan zijn hele lieve en sympathieke personen, echt top! Voor herhaling vatbaar!

We zijn zeer tevreden over de bemiddeling en service, dank hiervoor.

vriendelijke groet,

Robert en Mirjan,  Nieuwehorne

Beste Jan en Reinie,

Wij zijn vannacht veilig aangekomen en rond 3 uur thuis. We waren erg blij om de honden weer te zien, en hun ons ook. Ze zijn heel relaxt en zien er super goed uit. Het huis ziet er ook prima en heel netjes uit.  Heerlijk om zo thuis te komen!

We hebben een fijne vakantie en zorgeloos gehad! We kregen regelmatig berichten en foto’s van Tiny & Henk over hoe het met de honden ging.  Ze hebben heel goed voor het huis en voor de honden gezorgd.  Wij waarderen vooral de speciale aandacht die ze hebben gegeven aan de honden.  Gica is 14 jaar en hoort niet zo goed, en heeft dagelijks medicijn nodig. Shadow komt recentelijk uit asiel en is soms nog bang/schrikkerig bij onbekenden.  Ze hebben dus allebei specifieke aandacht en geduld nodig, en dit hebben ze gekregen van Tiny & Henk.

Dit was voor ons de eerste keer dat we een huisoppasser gebruikten.  We hebben het als prettige ervaren en zouden het in de toekomst wel weer eens willen doen.

Hartelijke bedankt!

Bennie, Michelle,      Goor

Beste Jan en Reinie,

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Oostenrijk.  De kennismaking met Hennie en Dick voelde meteen goed.

We konden het huis en Cato zo met een goed gevoel achterlaten. Ik had een duidelijke overdracht geschreven met bijzonderheden over Cato.

Dit hebben Hennie en Dick goed opgepakt. En Cato heeft het zeer goed gehad. Tussendoor kregen we nog appjes met foto’s van Cato waaruit bleek dat het goed ging met Cato.

Bij thuiskomst was alles zeer netjes en fris.  We zijn zeer tevreden over Hennie en Dick !! Fijne mensen.

Dank voor de bemiddeling.

vr.gr. Miranda………..Nieuwleusen

Beste Jan en Reinie,

We zijn over elk aspect erg tevreden. De introductie verliep prima alsmede het contact toen we eenmaal op vakantie waren. We vonden het fantastisch dat jullie zo snel een nieuw echtpaar bereid hebben gevonden het over te nemen.

De honden zijn volgens ons heel goed verzorgd en we kwamen thuis in een brandschoon huis. Echt ontzettend fijn thuiskomen!

Met vriendelijke groet,

H & M……..Bilthoven

Beste Jan en Reinie,

Hieronder vind je een korte samenvatting van onze positieve ervaring. Dank voor de goede zorg!

Kort voor onze vakantie viel de vaste oppasser uit die voor onze hondjes zou zorgen. Toen heeft Jan op zeer korte termijn een van z’n vertrouwde oppassers, Angelica, bereid gevonden om te komen oppassen. Wel spannend, omdat we elkaar nog niet kenden, maar Jan had er vertrouwen in.

Het is fantastisch gegaan!

Angelica bleek snel een klik te hebben met onze honden (kruising Friese Stabij en Springer Spaniel) en vond gemakkelijk haar weg. Na enkele dagen luisterden ze naar haar en konden de beestjes ook weer zonder lijn in het park spelen. Regelmatig contact in een app groepje en wat foto’s en filmpjes  gaven snel een mooi beeld van hoe het ging.

Ook toen één van de hondjes niet lekker was, heeft ze zeer adequaat gehandeld en de dierenarts geraadpleegd. Zo durven we ze met een gerust hart weer bij haar achter te laten!

Angelica, Jan en Reini, dank voor jullie hulp en tot de volgende vakantie.

Vriendelijke groet,

Pepijn en Mónica Den Haag

Beste Jan en Reinie,

Alles is perfect verlopen. Heel erg goed hoe jullie in zo’n korte tijd een perfecte match hebben gevonden.

Annelies was fantastisch, de afstemming en communicatie met haar precies zoals wij dat graag zien en zeer belangrijk dat ze erg van dieren houdt.

Voor jullie ook een mooi en gezond 2022, we willen ook in de toekomst graag weer van jullie diensten gebruik maken.

Hartelijke groet,

Frank. ….Amersfoort

Beste Jan en Reinie,

Wij zijn inmiddels weer terug van onze vakantie (die erg goed is bevallen!) en nu de scholen weer zijn begonnen heb ik even tijd om onze ervaringen te delen!

Allereerst zijn we erg tevreden over jullie rol van bemiddeling. Ik heb daar ook geen verbeterpunten voor,

Ook over Ineke en Gerard zijn we erg tevreden: ze arriveerden perfect op tijd, hebben goed met ons gecommuniceerd, ons op de hoogte gehouden en het huis heel netjes achtergelaten. De hond en de kat zijn goed verzorgd en zodra er iets niet duidelijk was, werd dat aan ons gevraagd. We hopen dat zij ook een prettige tijd hebben gehad!

Hartelijke groet,

D….. en J….. Dordrecht

Beste Jan en Reinie,

We zijn zeer goed thuisgekomen na een heerlijke ontspannen vakantie, dit mede ingegeven door het feit dat huis en honden goed verzorgd werden!

We zijn bijzonder blij dat Dick en Hennie de honneurs zo goed hebben waargenomen en ook wij kregen regelmatig een app met verslag en foto’s! Heel erg goed verlopen en van wat ik van onze jongens heb gehoord troffen zij huis en honden in “goede gezondheid'” aan.

We hebben vaak tijdens de vakantie tegen elkaar gezegd dat we zo blij waren om via jullie Dick en Hennie te vinden, bijzonder prettig in de communicatie, hulpvaardig en goede verzorgers voor Hoover en Puddle.

 Wij zijn zeer tevreden over de (snelle) wijze waarop jullie ons hebben geholpen, goede afspraken en altijd direct antwoord, dus geen verdere op- en aanmerkingen daar.

Dus wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Hartelijk dank en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groeten,

E….en M…… Den Hout

Beste Jan en Reinie,

Wij zijn zeer tevreden over Connie.

Hele leuke spontane vrouw die perfect op het huis en de tuin gepast heeft. Het allerrbelangrijkste voor ons is dat ze heel goed voor Max en Maus gezorgd heeft . We kregen ook leuke foto’s per app van onze relaxte mannetjes toegestuurd. Ze is echt een aanrader. Als ik een cijfer zou moeten geven een 10 .

Jullie hebben dus voor een zeer goede match gezorgd waar we heel blij mee zijn.

Vriendelijke groeten

M…….. Eelde

Beste Jan en Reinie,

Wij zijn weer heel erg dankbaar voor de goede zorgen van Lida en Dick. Zij hebben ontzettend liefdevol op onze honden en ons huis gepast. Iedere dag kregen we wel weer een leuke foto of video. De honden hebben superweken gehad! Het was heel erg fijn om te weten dat zij het ook zo goed hadden. Wij zijn Lida en Dick dan ook enorm dankbaar. Onze honden voelden zich erg thuis bij hen, dat was duidelijk te zien. Lida en Dick zijn heel erg goed met honden, ook met honden met een rugzak. Bijzonder hoe zij heel relaxed met hen omgingen en steeds weer op de juiste toon de honden benaderden. Echt knap.

Het was bovendien heel fijn thuiskomen in een schoon huis, alles op orde en – hoe leuk is dat:- rozen op tafel.

Veel dank dat jullie ons met Lida en Dick in contact hebben gebracht. Zij zijn echte professionals.

Hartelijke groet,

N & A  Bussum

Beste Jan en Reinie,

Beste Jan en Reinie

Ank en Marinus zijn hele lieve mensen. Ze hebben in onze afwezigheid met veel liefde en plezier voor onze 2 honden en 2 katten gezorgd. Dat hebben we met een gerust hart aan hen overgelaten! Bij thuiskomst was ons huis keurig netjes opgeruimd en helemaal schoongemaakt. Heerlijk om zo thuis te komen!

De bemiddeling via Jan en Reinie is prima en soepel verlopen, volgend jaar doen we het weer zo! Super bedankt voor de goede zorgen, ook namens Casho, Drago, Nono en Muis 😉

Groet,

Mathilde

Beste Jan en Reinie,

Beste Jan en Reinie,

Het is, wat ons betreft, een heel geslaagd “experiment”. En voor Mooy was het ook helemaal goed!

De kennismaking met Irene verliep goed. Het was heel prettig om te merken dat zij toegewijd is aan huis en kater. Ook ervaren we haar als praktisch, vindingrijk, sociaal en ondernemend. We vinden het fijn dat Irene ook over zichzelf open is.

De minivakantie is heel goed bevallen. Niet alleen ons, maar ook Mooy! Hij was erg relaxt toen wij thuiskwamen.

Wat fijn dat hij ook de toenadering zocht en vond! Irene en ik onderhielden app-contact en zo leefden we met elkaar mee en konden komen-en-gaan mooi op elkaar afstemmen.

Bij thuiskomst troffen we een heel schoon huis aan, en daar hebben we van genoten.

Kortom: Irene is een super-oppas

Zowel de zorg voor Mooy als voor het huis was uitstekend!

Baasje en bazinnetje zitten te spinnen!!

Hartelijke groet

Richard en Sietsia.

Beste Jan en Reinie,

Beste Jan en Reinie,

Dank voor jullie attente bericht.

Het is meer dan goed verlopen. Lida en Dick hebben geweldig op onze honden en ons huis gepast.

Wij kregen op dag 1 al heel leuke video’s van de honden die zich lekker lieten aaien door hen en gezellig bij hen op de bank kropen. Dat is echt een unicum. Lida en Dick zijn overduidelijk echte dierliefhebbers en hebben de rust en ervaring om ook met honden die een buitenlandse achtergrond hebben, heel erg goed om te gaan. Daarnaast zijn het heel lieve en nette mensen en hebben wij erg fijn contact met hen.

Kortom: supertevreden en veel dank voor de goede zorgen.

Wij zijn heel erg blij dat Lida en Dick ook de zomervakantie bij ons zullen komen.

Erg bedankt,

Hartelijke groeten,

Niels en Alice  Bussum

Beste Jan en Reinie,

Goedemorgen Jan en Reinie,

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Onze dieren zijn echt uitstekend verzorgd door Johan.  Elke dag kregen wij een update hoe het met ze ging.  Aan de foto’s zag ik ook dat ze prima in hun vel zaten en dat ze ontspannen waren.  De beesten hebben met Johan ook gewoon vakantie gehad.
Johan heeft ons huis super netjes achtergelaten.  Ik zie niet eens dat hij er geweest is.
Hij kwam al de avond ervoor,  omdat wij midden in de nacht vertrokken. Dit was echt heel prettig. Zo konden we de laatste dingetjes nog overdragen.  We kwamen ook weer midden in de nacht thuis. Johan wachtte op ons,  ons bed was schoon,  de honden liet hij nog midden in de nacht uit.  We hadden het niet beter kunnen treffen.
Johan is echt een heel prettig en rustig persoon. Je laat je huis met een gerust hart achter.
Ik heb jullie service als heel prettig ervaren.  Ik wil in de toekomst zeker vaker gebruik van jullie maken.  Het is voor ons een geweldige oplossing.
Super bedankt,  en graag tot een volgende keer.
Groetjes,
Marica,……

Beste Jan en Reinie,

Ja zeker een fijne vakantie gehad. En inderdaad zorgeloos. Ondanks dat we de overdracht van huis en have aan Jenny en Henk niet zelf konden doen maar aan mijn tante moeste overlaten is alles prima verlopen.

Bij de eerste kennismaking leerden we Jenny en Henk als vriendelijke en betrouwbare mensen en dat hebben ze vervolgens in de praktijk bewezen. Het huis was bij onze thuiskomst netjes en schoon en beide katten hadden een goede tijd gehad. We hebben dank zij hen een zorgeloze vakantie gehad!

Op de dienstverlening hebben we niets aan te merken, snel een juiste match. We komen in een volgende situatie graag weer bij jullie terug.

Bedankt voor alles,

met vriendelijke groet,

Paul…………Zuidlaren

Hoi Jan en Reinie,

Nog even een berichtje terug van ons.
We zijn weer super tevreden over Teun en Mieke en Sjef en Dries ook.
Wij gaan iedere keer weer met een gerust hart van huis en hebben geen moment zorgen. We kunnen ook echt aan Sjef en Dries merken dat ze gek zijn met Teun en Mieke.
Ook het huis is netjes achter gelaten dus helemaal top!

Hopelijk kunnen we snel een keer weer van jullie diensten gebruik maken maar zoals het er nu naar uitziet zal dat waarschijnlijk pas volgend voorjaar ofzo worden. Hopelijk ziet de wereld er dan weer anders uit……

groetjes, Ruud en Mirna Horssen

Goedemiddag Reinie en Jan,

Vlak voor ons vertrek waren Ank en Marinus zo bereidwillig om bij ons thuis, door mijzelf gemaakte checklisten door te nemen m.b.t. de verzorging van Belle en Pedro en gebruik van het huis.
Dit bezoek was niet alleen heel gezellig maar zeker ook geruststellend omdat er tussen hen en onze hondjes al een fijne click was.
Fijne mensen met empathie en een warm gevoel voor dieren.
Slechts een telefoontje vanuit Spanje bevestigde alles waardoor we onbekommerd met onze vakantie konden doorgaan.
Voor herhaling vatbaar!
Veel dank voor jullie support en service ,Jan en Reinie (echt professioneel).

Met hartelijke groet,
Vera en Bernard

Goedemorgen Jan en Reinie

Weer terug van een fijne vakantie met in het achterhoofd wetende dat Frans en Josien, maar ook uw team goed voor onze dieren en huis zouden gaan zorgen.
Alles was perfect verzorgd en perfect achtergelaten, zeer tevreden!!!
Alle communicatie met u en Frans en Josien verliep zeer prettig en duidelijk.
Wij zijn zeer blij met uw inspanningen, maar zeker ook met de betrokkenheid van Frans en Josien.
Wij maken zeker nog eens gebruik van uw diensten!!!

Met een vriendelijke groet,
Mary ……….

Jan en Reinie,

Wij zijn uiterst tevreden, hoe hier tijdens onze afwezigheid allemaal verlopen is.
Simone en Leen hebben zeer goed voor de dieren gezorgd, pluim voor ze.
Ook de woning was goed schoon, sommige dingen zelfs schoner.
We zullen zeker de volgende keer van julli9e diensten gebruik maken.

Met vriendelijke groet,
Rob en José

Beste Jan en Reinie,

Alles is weer tot volle tevredenheid verlopen. Zowel de bemiddeling als de mensen zelf. Roland en Linda zijn lieve mensen en dat vonden onze dieren ook. Het huis was wederom zeer netjes achtergelaten en er was regelmatig contact met Linda tijdens onze fijne vakantie, die hierdoor nog fijner was uiteraard. Lieve rustige mensen die je gerust op je huis en dieren kunt laten passen! Bedankt weer voor de goede bemiddeling.

Groetjes Didi en Peter

Dag Jan en Reinie,

….We hebben een heerlijke vakantie gehad, met prachtig weer! Lieke en Jeroen zijn tijdens onze afwezigheid in onze woning geweest en hebben super voor Bruno, Binky en Cato gezorgd. En volgens mij met zeer veel plezier! Zij hebben ons regelmatig op de hoogte gehouden en foto’s gestuurd. Onze dieren dragen alledrie een tracker, dit omdat we nog maar kort in dit huis wonen en het een veilig gevoel geeft om te weten waar de katten en Bruno (in het bos) uithangen. Lieke en Jeroen hebben de inloggegevens van de app van ons ontvangen, en zijn hier heel serieus (alsof het hun eigen dieren betrof) mee omgegaan. Echt super!!

Lieke en Jeroen zijn zeer aimabele mensen met het hart op de juiste plek. Het voelde vanaf het begin af aan meteen goed, zeer vertrouwd!

Ook over jullie bemiddeling zijn wij zeer tevreden. Jullie hebben de perfecte match gevonden, geweldig!
Jullie staan bovenaan ons ‘vakantie afvinklijstje’!
Fijne avond en met vriendelijke groet,

Claudine …………..

Beste Jan en Reinie,

Het duurde even voor het antwoord, we zijn thuis gelijk weer druk, helaas. Hoe dan ook, de vakantie was heerlijk en vooral zorgeloos, dankzij de goede zorgen van Linda! Het was heel fijn om te weten dat Puk en Polly in goede handen waren. Linda gaf af en toe wat feedback, maar gelukkig niet te veel, en stelde me goed gerust door te laten weten en zien dat het heel goed ging thuis. Erg prettig. Verder is het natuurlijk fijn om te horen dat ze het erg naar haar zin had in ons huisje. Ook veel dank voor jullie snelle en zeer adequate bemiddeling. We maakten ons zo kort voor de vakantie echt zorgen of het wel ging lukken met een oppas, zeker voor een kat met suikerziekte. Heel fijn dat jullie zo snel zo’n goeie oppas hebben kunnen inzetten, veel dank daarvoor!

Als we weer aan vakantie denken komen we zeker graag bij jullie terug, dan wat langer van te voren, hopen we 🙂
Veel dank, hartelijke groet,

Ralph en Karen

Dag Jan en Reinie,

Hélène en Tonnie hebben het fantastisch goed gedaan. We zijn supertevreden. Het huis was heel netjes en onze honden zagen er super uit. Volgens hun zeggen hebben zij zelf ook een mooie tijd gehad. We hebben zelfs afgesproken om misschien binnen twee jaar terug op dezelfde manier af te spreken dus toppie !
Dank je wel voor de fijne service

Jeanne en Louis

Goedenavond Jan en Reinie,

Wij zijn heel blij dat Aly kwam oppassen. Ze heeft geweldig voor onze 3 teckeltjes gezorgd, vond het ook geen probleem om Pepernootje iedere dag antibiotica te geven ( dit kwam er op het laatste moment nog bij….). Aly stuurde ons elke dag een berichtje, met foto’s waaruit bleek dat onze “meisjes” het heerlijk naar hun zin hadden en dat ze uitstekend verzorgd werden. Bij thuiskomst was ons huis keurig schoon, en er stond zelfs een presentje voor ons op tafel. Later op de avond kregen we nog een leuk dag-bij-dag verslag van haar. We hopen echt dat ze een volgende keer weer beschikbaar is! Onze hartelijke dank voor het vinden van zo’n geweldige oppas.
Vriendelijke groeten,

David en Jacinta

Beste Jan en Reinie,

Graag willen wij jullie even laten weten dat we heel erg tevreden zijn over onze oppassers Yvonne en Anton. Ons huis én de tuin zien er fantastisch uit, we hebben onze spullen uitgepakt en hadden het idee alsof we niet weggeweest waren. Ook onze poes ziet er goed uit, is overduidelijk goed verzorgd en heeft geen stress gehad, hoewel het de eerste keer was dat er voor haar vreemden in huis waren. Écht geweldig.
Dank voor alles en graag tot een volgende keer.
Hartelijke groet!

Jan en Justine

Hallo Jan en Reinie,

We zijn weer thuis en hebben heimwee terug naar de warmte en de griekse cultuur. Want inmiddels is de herfst inderdaad ingedaald in Nederland brr valt tegen. Bij thuiskomst zaten Anna en Marinus ons al op te wachten.. Hebben we even gezellig gepraat over hun en onze ervaringen. Helaas was het weer hun niet zo goed gezind want ze hebben helaas weinig van de mooie omgeving kunnen genieten. Door het slechte weer,dat vonden wij voor hun erg jammer. We zagen meteen dat de hondjes zich op hun gemak voelde en dat daar goed voor gezorgd is. Ook het huis zag er netjes uit. Kortom een fijne ervaring met deze vriendelijke mensen. We hopen dat zij in de toekomst nog eens bij ons kunnen/willen komen dit voelt nu vertrouwd. Ook over jullie bemiddeling zijn we enorm tevreden ga zo door zou ik zeggen! En wie weet tot een volgende vakantie. Heel hartelijk dank voor alles. Met vriendelijke groeten,

Alie en Ivonne.

Beste Jan en Reinie,

Bedankt voor jullie bericht, we hebben een goede vakantie gehad in Griekenland en zijn gisterenmiddag thuisgekomen. Henny heeft het heel goed gedaan. Onze hond en poezen zagen er prima uit, zij zijn goed verzorgd. Ook ons huis was naar tevredenheid. Henny had zelfs voor ons gekookt voor onze eerste avond thuis en dat was heel fijn. We hadden zoveel mogelijk instructies over ons huis en dieren op papier gezet en uitgelegd aan Henny. In het begin van onze vakantie hebben we nog 2-3 keer telefonisch contact gehad voor eventuele vragen. Deze manier van werken is goed bevallen. Jullie dienstverlening was goed. Dank voor de duidelijke emails en What-app-berichten. Jullie reageren snel en kordaat en dat is prettig. Dank voor jullie hulp, en we laten van ons horen als we weer een oppas nodig hebben

Sander en Patricia

Goedenavond Jan en Reinie,

We zijn zeer tevreden over de verzorging door Henk en Jenny van het huis, de planten en de dieren. Het huis zag er bij thuiskomst keurig uit. Vooraf hadden we al een goed gevoel bij dit echtpaar en dit hebben ze meer dan bevestigd. Het zijn nette, bescheiden en vriendelijke mensen. Over jullie bemiddeling zijn we ook zeer tevreden en kunnen geen verbeterpunten aangeven. Jullie hebben gedaan wat jullie hebben beloofd.

Met hartelijke groet, Lia en krijn

Beste Jan en Reinie,

Bedankt voor jullie bericht, we hebben een goede vakantie gehad in Griekenland en zijn gisterenmiddag thuisgekomen. Henny heeft het heel goed gedaan. Onze hond en poezen zagen er prima uit, zij zijn goed verzorgd. Ook ons huis was naar tevredenheid. Henny had zelfs voor ons gekookt voor onze eerste avond thuis en dat was heel fijn. We hadden zoveel mogelijk instructies over ons huis en dieren op papier gezet en uitgelegd aan Henny. In het begin van onze vakantie hebben we nog 2-3 keer telefonisch contact gehad voor eventuele vragen. Deze manier van werken is goed bevallen. Jullie dienstverlening was goed. Dank voor de duidelijke emails en What-app-berichten. Jullie reageren snel en kordaat en dat is prettig. Dank voor jullie hulp, en we laten van ons horen als we weer een oppas nodig hebben

Sander en Patricia

Beste Jan en Reinie,

fijne vakantie gehad. We zijn erg tevreden over Jolanda en Jan. Het contact verloopt prettig en makkelijk (Jolanda is makkelijk in de omgang) en Jolanda had erg veel feeling met katten, ze doet erg haar best om vriendjes met ze te worden en dat leek haar zowaar gelukt! En dat is bijzonder, want onze katten zijn nogal schuw. En aangezien dat voor ons het aller belangrijkste is, vonden we dat helemaal top. Daardoor konden we het echt loslaten tijdens onze vakantie. Ze stuurde nl. regelmatig een berichtje met foto. Verder is het huis netjes achtergelaten. Niets op aan te merken,

groeten Veronique