Huisoppas voor korte of langere tijd

Kies voor een gecertificeerde huisoppas van Huisoppasser.nl

Wanneer u voor korte of langere tijd van huis gaat voor zaken of vakantie moeten er allerlei zaken geregeld worden. Wie verzorgt uw huisdieren? Wie geeft de planten water? Wie verzorgt de tuin? Wie haalt de brievenbus leeg? Wie let er op het huis? En zo zijn er nog een groot aantal punten die u moet regelen voordat u met een gerust hart weg kunt. Met slechts een telefoontje naar Huisoppasser.nl heeft u al deze zaken in een keer discreet en vertrouwd opgelost. Huisoppasser.nl kan u de huisoppas bezorgen waarnaar u op zoek bent. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze bedrijfstak beschikken wij sinds 2002 over een netwerk ervaren en gecertificeerde huisoppassers. Op basis van uw specifieke wensen en behoeften kunnen wij u in contact brengen met de huisoppas die aan dit profiel voldoet. En het grote voordeel van een huisoppas bij Huisoppasser.nl is, dat onze huisoppassers gecertificeerd zijn.

Bij onze huisoppas zijn uw woning en huisdieren in vertrouwde handen

U kunt bij Huisoppasser.nl een huisoppas voor korte of langere tijd inhuren. In ons ervaren en uitgebreide netwerk hebben wij mensen beschikbaar die als huisoppas beschikbaar zijn voor enkele dagen tot wel 6 maanden. Elke door Huisoppasser.nl gecertificeerde huisoppas is gespecialiseerd in het beheren van huizen in de ruimste zin van het woord en het verzorgen van huisdieren tijdens uw afwezigheid. Zeker wanneer u als opdrachtgever nog nooit gebruik gemaakt heeft van een huisoppas is het belangrijk, dat u er volledig op kunt vertrouwen dat een huisoppas uw woning goed beheert en perfect voor uw huisdieren zorgt. Met een gecertificeerde huisoppas van Huisoppasser.nl heeft u die zekerheid. U kunt gegarandeerd zonder zorgen op vakantie of op zakenreis.

Kies altijd voor een gecertificeerde huisoppas van Huisoppasser.nl

Voordat een huisoppas door ons gecertificeerd wordt vindt er een uitvoerige screening plaats. Uitsluitend kandidaten die volledig door ons gescreend zijn en aantoonbaar beschikken over de gewenste vaardigheden als huisoppas worden in ons netwerk opgenomen. Voor meer informatie over het huren van een gecertificeerde huisoppas raadpleegt u de rubriek contact