Hondenoppas gezocht die van honden houdt

Echte hondenliefhebbers als hondenoppas gezocht

Sinds 2002 bieden Jan en Reinie Bloemsma vanuit hun woonplaats Achlum onder de naam huisoppasser.nl met veel succes diervriendelijke hondenoppas diensten in Nederland en tal van Europese landen aan. Dit is de reden, dat wij wekelijks adverteren voor een ‘hondenoppas gezocht’. Waarom schakelen steeds meer gezinnen de diervriendelijke hondenoppas diensten van de Huisoppasser.nl in? Het antwoord is eenvoudig. Positieve mond-tot-mond reclame. Dankzij onze jarenlange ervaring in deze bedrijfstak beschikken wij over een netwerk ervaren en diervriendelijke professionele oppassers. Zij zorgen niet alleen voor uw hond(en), maar letten ook op uw woning. Zo kunt u zonder zorgen heerlijk op vakantie.

Gemotiveerde hondenoppas gezocht

Wanneer mensen reageren op de advertentie ‘hondenoppas gezocht’, dan worden zij zeer zorgvuldig gescreend. Per slot van rekening moet men niet alleen uw hond(en) kunnen verzorgen, maar ook spelen zaken als vertrouwen en bekwaamheid als oppasser een belangrijke rol. Kandidaat honden- en huisoppassers dienen een uitgebreid formulier in te vullen inclusief een geldig legitimatiebewijs. Elke kandidaat dient in het bezit te zijn van een recent bewijs omtrent goed gedrag en een geldige persoonlijke W.A. verzekering. De gegevens en referenties worden vervolgens geverifieerd door onze medewerkers. Hierna volgt een persoonlijke kennismaking bij de kandidaat thuis. Omdat helaas niet iedereen door de screening komt adverteren wij wekelijks voor een ‘Hondenoppas gezocht’.

Huisoppasser.nl: Huisoppasser en hondenoppas ineen

Wanneer u als opdrachtgever op zoek bent naar een professionele en diervriendelijke hondenoppas en/of huisoppasser lees dan beslist onze website of raadpleeg de rubriek contact. Wilt u als kandidaat reageren op onze advertentie ‘hondenoppas gezocht’ bezoek dan de rubriek ‘hoe word ik oppasser’ en stuur een e-mail naar info@huisoppasser.nl