Woningoppas met garantie bij Huisoppasser.nl

Gecertificeerde woningoppas service met back-up

Huisoppasser.nl wordt als specialist op het gebied van woningoppas door steeds meer eigenaren van luxe woningen in binnen- en buitenland ingeschakeld. Onderzoek onder onze klanten leert, dat niet alleen de geringe kosten voor woningoppas bij Huisoppasser.nl hieraan ten grondslag liggen. In het bijzonder de gecertificeerde woningoppas service met back-up geeft eigenaren de zekerheid dat men zonder zorgen op vakantie of zakenreis kan gaan. En dat laatste is een geruststellende gedachte.

Ervaren woningoppas teams staan bij calamiteiten stand-by

Wanneer u een woningoppas inhuurt via Huisoppasser.nl heeft u de zekerheid dat uw woningoppas gecertificeerd is. Dit betekent, dat een woningoppas aangetoond heeft te beschikken over de vaardigheden en eigenschappen die nodig zijn om uw woning als goed huisvader te beheren en uw huisdieren liefdevol te verzorgen tijdens uw afwezigheid. Maar de woningoppas service van Huisoppasser.nl gaat verder. Wanneer de woningoppas zijn opdracht, als gevolg van een calamiteit, niet kan aanvangen of tijdens uw afwezigheid moet afbreken (ziekenhuis opname, overlijden) staat een ervaren woningoppas team klaar.

Uw woning en huisdieren onze zorg en verantwoording

Bij calamiteiten vertrekt een ervaren en gecertificeerd woningoppas team binnen 2 uur naar de plaats van bestemming. Vanzelfsprekend wordt u als eigenaar van de woning hierover geïnformeerd, zodat u niet verrast wordt wanneer u informeert hoe het met uw huisdier(en) gaat. Daarnaast zijn wij 24/7 voor elke woningoppas bereikbaar en kunnen wij direct assistentie verlenen bij onverwachte problemen. Bij Huisoppasser.nl zijn uw woning en huisdieren onze zorg en verantwoording. Wij doen wat wij afspreken.

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerde woningoppas

Voordat een woningoppas door ons gecertificeerd wordt vindt er een uitvoerige screening plaats. Uitsluitend kandidaten die volledig door ons gescreend zijn en aantoonbaar beschikken over de gewenste vaardigheden als woningoppas worden gecertificeerd. Voor informatie over het huren van een gecertificeerde woningoppas raadpleegt u de rubriek contact