Hallo Reinie en Jan,

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Wij zijn ook heel erg tevreden over de bemiddeling hoor, had niet beter gekund. En Cara en Meinte hebben heel goed op alles gepast, Bij thuiskomst was het bed opgemaakt en er stond een bloemetje op tafel , Dat komt fijn thuis voor de honden en de kat was uitstekend gezorgd, we hadden tijdens de vakantie ook af en toe even contact via whats app. Ook op het huis en de tuin was heel goed gepast, kortom een 10! Heel erg bedankt voor alles het geeft een heel gerust gevoel als er zo goed opgepast wordt. Als we weer vakantieplannen hebben nemen we zeker contact met jullie op ( voorlopig nog niet hoor ?)

Vriendelijke groeten, Maarten en Sonja

Hallo Jan en Reinie,

Wij zijn er ongelofelijk blij mee dat Henk en Jenny op ons huis en katten hebben gepast. De dag voor ons vertrek hebben we nog even telefonisch contact gehad om bijzonderheden te bespreken. Tijdens onze vakantie hebben we af en toe via de app contact gehad over de katten. Bij thuiskomst was ons huis schoon en netjes achtergelaten en zelfs onze achtertuin was onkruid vrij gemaakt!! Hopelijk hebben Henk en Jenny een prettig verblijf gehad in ons huis. Aangezien de oppas zo goed bevallen is, ben ik benieuwd of het mogelijk is om nogmaals van jullie dienst gebruik te maken. Wij zijn namelijk van 16 tm 22 september op vakantie. Het zou natuurlijk super zijn als Henk en Jenny weer beschikbaar zijn, maar een vergelijkbare goede oppas is natuurlijk ook prima. Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet, Paulien

Hallo Jan & Reinie,

Dank voor jullie mail. Wij hebben heerlijke dagen gehad, bedankt! Het oppassen door Meinte & Cara is zeer prettig verlopen en goed bevallen. Het zijn rustige, vriendelijke en betrouwbare mensen. Meinte en Care zijn prettig in de omgang, echt fijne mensen en op het oog goed met onze dieren. Wat ons betreft hadden zij alles mogen gebruiken wat in het huis aanwezig is, maar M & C zijn gewend een aantal eigen spullen mee te nemen (beddengoed, handdoeken, theedoeken). Hierdoor heb je nauwelijks het idee dat er iemand in je huis is geweest gedurende de dagen dat je er zelf niet was. Nogmaals, volledig onnodig, maar echt keurig. De bemiddeling is ook prima geweest. Jullie reactie op mij eerste mail kwam een stuk betrouwbaarder en ‘ warmer’ over dan die van jullie concurrent, waardoor de keuze voor mij snel was gemaakt. Niks op aan te merken verder! Hoe dan ook: goed bevallen, geen enkel minpunt!

Hartelijke groet, Veronique & Christel

Dag Jan en Reinie

Bedankt voor jullie mail. We hebben een fijne vakantie gehad. Lida en Dick hebben heel erg goed voor onze dieren gezorgd. De honden zijn dol op ze. We kregen regelmatig een berichtje, filmpje of foto en daarop konden we zien hoe goed het thuis ging. Het huis, tuin en dierenverblijven zagen er allemaal heel netjes uit toen we thuis kwamen! Alles gewassen enzo. Heel fijn om zo thuis te komen! Er was zelfs een plantje neergezet. En voor ons was het ook fijn dat ze het zelf ook naar hun zin hadden in ons huis.

Groet, Dinie en Arnoud

Hallo Jan en Reinie,

We hebben een zeer geslaagde mooie vakantie gehad. We hebben hier zorgeloos van kunnen genieten omdat Wim en Eefke in ons huis waren en we zeker wisten dat onze honden bij hun in goede handen waren. De honden zijn zeer goed verzorgt even als het huis. Alles was piekfijn en TOP! Het voelde direct goed en vertrouwt. De honden waren (gelukkig) enthousiast toen we thuiskwamen, daarna ook direct weer rustig en in eigen doen. Alles is voor Victor en Teun gewoon doorgegaan, dat merk je direct. Bedankt nogmaals hiervoor. Wat betreft de bemiddeling, ging erg snel en er was direct contact. Erg prettig allemaal. Bedankt voor alles en zullen jullie zeker aanbevelen, het is ons heel goed bevallen.

Vriendelijke groet Astrid en Ankie

Hallo Jan en Reinie,

Het was weer super. Alles is goed gegaan, het huis was netjes en de honden en kippen blij. Dus we kijken alweer uit naar de volgende keer! We zijn overal tevreden over!

Met vriendelijke groet, Elma

Goedemiddag Jan en Reinie,

Excuus voor de late reactie. Wij hebben het oppassen door Teun en Mieke als zeer prettig ervaren. De dieren waren prima verzorgd. Ze hebben veel met Sari gewandeld en de poezen kwamen hun aandacht wel opeisen bij Teun en Mieke. We hebben zo nu en dan via de App even contact gehad hoe e.e.a ging. Bij thuiskomst stonden ze ingepakt klaar. Het huis was helemaal schoon en er stonden zelfs bloemen op tafel en wat lekkers in de koelkast. Geweldig Wij hopen dat Teun en Mieke het hier ook naar de zin hebben gehad. We begrepen dat het weer niet helemaal heeft meegewerkt en dat het koud is geweest. Willen jullie hen nogmaals namens ons bedanken. Ook jullie bemiddeling en snelle reacties hebben we als zeer prettig ervaren.

Met vriendelijke groeten, Jeender en Sjoukje

Hallo Jan en Reinie,

Het was weer super. Alles is goed gegaan, het huis was netjes en de honden en kippen blij. Dus we kijken alweer uit naar de volgende keer! We zijn overal tevreden over!

Met vriendelijke groet, Elma

Beste Jan en Reinie,

We hebben 2 fijne weken gehad. We zijn weer ontzettend tevreden over de huis oppassers Gerrit en Janny. Alle beesten goed verzorgd. Komen relaxt over. Paardenpoep opgeruimd, kattenbakken schoon, het huis helemaal schoon etc. Heerlijk thuis komen. En de ooievaar heeft voor dat wij thuis kwamen gelukkig een partner gekregen. Janny heeft alles vanuit een bovenraam gevolgd. Er is wat strijd om het nest. Voorlopig hebben we het weer druk hier. Dus hopelijk tot komende winter.

vriendelijke groet Maarten en Carla

Hallo Jan en Reinie,

We zijn weer thuis en Lieve en Armand zijn ook weer naar huis. Het is echt heel erg goed bevallen. Alles is goed gegaan en we hebben een heel fijn weekend gehad. We zeiden dit weekend nog tegen mekaar: wat hebben Jan en Reinie toch een perfecte match geregeld. De eerste was gelijk helemaal goed. Super bedankt hiervoor!

Met Vriendelijke Groet,
Elma