Goedemorgen Jan en Reinie

Even een kort verslag.. ik heb hele fijne dagen gehad en kwam gisteren thuis in een heel schoon huis en heel goed verzorgde dieren. Anke en Jan hebben het top gedaan en hebben het ook naar hun zin gehad. Al met al zeer geslaagd. Tot de volgende keer!
Groetjes Sjoerdje …….. 

Hallo Jan,

We hebben inderdaad een fijne vakantie gehad, mede dankzij de geruststellende gedachte dat thuis alles in goede handen was. Armand en Lieve hebben goed voor onze dieren gezorgd en ook de tuinen waren goed bijgehouden. We maken graag voor de volgende vakantie weer gebruik van jullie diensten.
Vriendelijke groeten,
Monique

Beste Jan,

Wij hebben een fijne vakantie gehad? Joop en Nel hebben net als vorige keer de dieren goed verzorgd, wij hadden alleen een kleine bijkomstigheid dat beide katten een week voor wij op vakantie zouden gaan ziek werden. De katten moesten een kuur krijgen en deze kuur liep een dag voor vertrek af, Nel en Joop op de hoogte gebracht dat de katten wel in de gaten gehouden moesten worden. Anders zouden wij contact opnemen met dierenarts. Ik vond het toch allemaal wel spannend of het wel goed zou gaan met je dieren, je laat per slot van rekening toch je dieren achter bij een echtpaar die je nog niet zo goed kent.,maar ik kan niet anders zeggen dat beide keren Nel en Joop de dieren heel goed verzorgd hebben, zij lieten bepaalde uitstapjes aan zich voorbij gaan omdat zij het anders zielig vonden voor de
katten, als zij te lang of te vaak alleen zouden zijn. Het zijn fijne, plezierige mensen Nel en Joop,

Goede avond Jan en Reinie,

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Gerbert en Anne-Marie hebben alles uitstekend verzorgt en zij hebben het ook naar hun zin gehad. Zo kun je met een goed gevoel op vakantie gaan.
Met vriendelijke groet,
Erik & Jolanda

Beste Jan,

Hans heeft onze kittens prima verzorgd en dat geld ook voor ons huis. Leuk is dat Hans dagelijks een e-mail verslag schrijft
van zijn belevenissen in ons huis en onze stad. Dat is leuk om te lezen en geeft veel vertrouwen wanneer je ver weg in het
buitenland zit.Wij bevelen Hans van harte aan.
Groet, Hella en Harrie

Hallo Jan en Reinie,

Hier een beknopt verslag van onze ervaringen met Tim en Lidia. Er valt namelijk niet heel veel te vertellen, behalve dat alles prima verlopen is.  Onze hond lijkt zijn oppassers nu te missen – dus die heeft duidelijk een goede tijd gehad de afgelopen week. En het huis is in nog schonere en meer opgeruimde staat achtergelaten dan bij ons vertrek. Alles zag er picobello uit. Afspraken maken was niet moeilijk en Lidia heeft ons tijdens de week nog even een update gegeven (per mail) van de stand van zaken.Niets dan complimenten dus – wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!
met vriendelijke groet,
Hans en Geke;

Goedemorgen Jan,

Even een kort verslag.We hebben een fijne vakantie gehad en Jaap heeft goed voor onze katten gezorgd. Ze zien er prima uit en je kunt merken dat ze alle aandacht hebben gehad. Ook het geven van de medicatie is goed gegaan. Jaap heeft feeling met de katten en ze laten zich graag door hem aanhalen. Het huis zag er ook goed uit, opgeruimd, en schoon.

Kortom wij zijn zeer tevreden..
vriendelijke groet,
Karin en Ren

Goedemorgen Jan en Reinie

Het is bovenverwachting goed gegaan met Jaap en Nel. We hadden er al op vertrouwen in en zijn gerust op vakantie gegaan. Toen we thuis kwamen was het huis opgeruimd en schoon, er stonden bloemen en Nel had zelfs gestreken ( wat ik een rot werkje vind, dus ik was heel blij ) De honden waren rustig en waren duidelijk goed verzorgd. We kregen het idee dat Jaap en Nel het iets te serieus hebben opgevat en het zelf niet leuk genoeg hebben gehad. Dat hopen we niet, want zouden ze graag nog een keer op onze dieren willen laten passen.
Dank voor de bemiddeling
Met hartelijke groet
Evelien en Syte

Beste Jan en Reinie

We hebben een heerlijke vakantie gehad, mede omdat we wisten dat het thuisfront bij Henny en Frans in goede handen was. Bij terugkomst stond de koffie klaar en alles was prima verzorgd. Over onze ervaring met zowel jullie bemiddeling van en goede zorgen zorgen van Henny en Frans kunnen we heel kort zijn: helemaal goed!

We zullen zeker nog eens een beroep op jullie doen.

Met vriendelijke groet,
Theo en Marjolein

Hallo Reinie en Jan,

Onze vakantie was prima en we zijn weer goed thuis gekomen. Lida en Dick hebben onze zaken thuis voortreffelijk waargenomen. Ze hebben ons steeds foto’s en filmpjes gestuurd en heel goed voor onze beestjes en thuis gezorgd. Toen we thuis kwamen was er soep klaar en alle prima in orde!
Een volgende keer graag weer!

Bonsoir

Sorry voor de wat late reactie… maar hier een verslagje over de huisoppassers Edith en Jan. Super enthousiast en vriendelijk echtpaar. Ze kwamen al een paar dagen eerder aan, zodat we kennis met elkaar konden maken en het een en ander konden uitleggen. De poezen zijn erg verzorgd en ook hebben Jan en Edith nog diverse klusjes voor ons gedaan, echt fantastisch. Bij thuiskomst was het keurig opgeruimd en stond er zelfs een bloemetje klaar. in een woord geweldig!
De bemiddeling was prima en graag tot een volgende keer
Nogmaals bedankt
Petra en Mark

Beste Jan en Reinie

We hebben, dankzij de huisoppassers Linda en Chris, een hele fijne vakantie gehad. De dieren zijn uitstekend verzorgd, Volgens mij hebben ze ons niet gemist.
Het huis zag er spic en span uit. Wat een hele opgaaf is met al de modder die ze gehad hebben. Dank voor de bemiddeling en we weten zeker dat we het volgende keer weer zo doen.

Met vriendelijke groet,
Maarten en Carla

 

Goedeavond Jan en reinie

Leuk dat je even vraagt hoe het gegaan is. In 1 zin: het kan niet beter. Dit is voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Mieke en Teun hebben het bijzonder proffessioneel gedaan. We kunnen merken aan de honden dat ze volkomen rustig zijn. Mieke en Teun zijn echt gek op de dieren en kunnen er heel goed mee omgaan. Daarnaast presteren zij het om in huis geen enkel spoor achter te laten. Wellicht kan je merken dat er dingen nog netter zijn dan ze waren voor ons vertrek. Wat is dit een fijne manier om thuis te komen! Ook tijdens de vakantie was er af en toe contact als er een vraag was over het verzorgen van de dieren. Heel prettig. Mieke en Teun krijgen van ons een 10, een poot en een lik van de honden, een knuffel van de katten, we zijn allemaal blij. verbeter puntje: Het is eigenlijk te goedkoop, we zouden het leuk vinden asl de oppassers net zoveel verdienden een honden en katten hotel. En jullie als Booking.com. We hopen dat we nog lang gebruik kunnen maken van jullie diensten. Wn we zullen dit aanbevelen bij iedereen. Ook de manier van werken zoals jullie als boekingsbureau doen is heel persoonlijk en vetrouwen wekkend.
Zoals gezegd het kan niet beter.
Groeten van Robert en Ineke

Hallo Jan & Reinie,

Wij zijn weer heelhuids thuis gekomen na een geweldige en indrukwekkende vakantie in Zuid Afrika. Cees en Jan kwamen ruim op tijd voor dat wij weg gingen,zodat wij nog het e.e.a. met hun door konden nemen wat betreft de dieren en huishoudelijke apparaten. Daarna hebben zij ons naar het station gebracht voor het begin van onze vakantie. Wij zouden wel contact houden, maar daar wij niet altijd bereikbaar waren en zij wat moeilijkheden hadden met hun mobieltje, spraken wij af dat “geen bericht was goed bericht”. Wij hebben dus wat dat betreft een onbezorgde vakantie gehad, want we wisten dat de dieren in goede handen waren. Wij hebben zelfs de indruk dat ze een beetje verwend zijn geweest tijdens onze afwezigheid! En zo te zien hebben de dieren het ook naar hun zin gehad. Iedereen was gezond en ontspannen… Het huis was bij thuiskomst brandschoon en keurig opgeruimd, dus hierover ook helemaal geen opmerkingen. Wij zullen in de toekomst heel graag weer met hun in zee willen gaan en hopen dat dat van hun kant ook het geval zal zijn. Bedankt voor jullie bemiddeling hierin en hopelijk tot spoedig ziens.

Mvg,
Micky & Kate

Beste Jan en Reinie,

Wederom was het een feestje om Leen en Simone in ons huis te hebben. Ze genieten er zelf ook oprecht van en dat doet ons erg goed. Zelfs een verjaardagstaart bij thuiskomst ivm de verjaardag van onze zoon Lasse die we gezellig met elkaar opgegeten hebben. Hele fijne mensen ! Dank ! Met vriendelijke groeten, Bert en Corlique