Hi Jan en Reinie,

Even verslagje voor jullie, allereerst de bemiddeling fantastisch, zo netjes, attent en professioneel. We hebben Angelica niet persoonlijk gezien bij aankomst in ons huis en vertrek want dat kwam niet zo goed uit. Dat is verder geen probleem geweest. Ze heeft de honden heel goed verzorgd……zelfs verwend volgens mij. Ze heeft naar ons ook laten weten dat het verblijf fijn was, ook het huis en ze had natuurlijk 2x huishoudelijke hulp op woensdag. Nogmaals dank voor alle goeie zorgen en tot de volgende keer.
Dankbare groet,

Michelle en Gert.

Hallo Jan en Reinie,

We hebben weer een fijne vakantie gehad. Mede dankzij het geruste gevoel van vertrouwde oppassers thuis. Mieke en Teun zijn echt super oppassers, echt zoals je wenst dat er opgepast wordt, maar niet altijd gebeurd, maar Teun en Mieke maken het gewenste niveau waar. Het huis was minstens zo netjes al we het hadden achter gelaten, de poesen zijn prima verzorgd. Het gras netjes gemaaid, alles helemaal in orde. Dus ook via jullie nog een keer hartelijk dank aan Teun en Mieke,

Groet, Anneke en Jos

Beste Jan en Reinie,

Het is even druk geweest de afgelopen dagen maar ik wil natuurlijk graag verslag uitbrengen over onze ervaring. Belangrijkste natuurlijk dat we More in blakende gezondheid en vrolijk aantroffen bij onze thuiskomst. Simone en Leen hadden het huis keurig achtergelaten, zelfs nog het gras gemaaid. Ze hebben ons ook tussentijds met berichtjes op de hoogte gehouden over het wel en wee zonder dat we daar naar moesten vragen. Ook jullie organisatie er omheen zat prima in elkaar, dus graag willen wij bedanken voor een zeer positieve ervaring.

Met vriendelijke groet,

Isabelle en Wilfrid

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.

Thuis is alles goed gegaan, ook wij hadden regelmatig contact met Basia en zo konden we toch op de hoogte blijven over het wel en wee van onze huisdieren. Bij huiskomst troffen wij goed verzorgde dieren en huis aan 🙂 Deze overeenkomst is ons goed bevallen, ook de wijze waarop door jullie alles is geregeld via het goede  emailcontact.

Wij zullen deze positieve ervaring zeker delen.

Misschien tot nog een keer.
Met vriendelijke groet,
Els en Bert.

Goedemiddag Jan en Reinie,

Wij hebben idd erg genoten van de vakantie!! Dat lukte nog beter doordat we onze dieren en huis in betrouwbare handen hadden achtergelaten. Ik had al een goed voorgevoel, maar thuiskomen in n schoon huis met dieren die goed verzorgd zijn en er ook zo uitzien, is echt fijn!! Voor herhaling vatbaar dus. Adrienne heeft ons ook veel op de hoogte gehouden. Schat van n meid. Ik heb jullie inmiddels al bij veel mensen aanbevolen en id toekomst zal ik hier zeker nogmaals gebruik van maken!
Met een tevreden groet, fam. Stoof.

Beste Jan en Reinie,

We zijn uiteindelijk heel tevreden over de service die jullie geboden hebben en hier thuis is alles goed gegaan. Greet heeft alles perfect gedaan, ons huis is een stuk schoner geworden dan toen we weggingen….. alle ramen zijn schoon! Mijn dochter vertelde dat Greet als hobby schoonmaken heeft….. We hebben Greet niet kunnen bedanken voor haar oppas-werkzaamheden want wij hebben geen contact met haar gehad. We zouden haar graag een bos bloemen sturen als dank, maar hebben geen adres. Kunnen jullie hierin bemiddelen?

Met vriendelijke groet, Curt en Lia

Dag Jan en Reinie,

We hebben inderdaad een fijne vakantie gehad, en het mooiste van al waren de goede zorgen van Jack en Carla. Wij zijn meer dan tevreden over hun zorgen voor onze honden en ons huis. De honden waren goed verzorgd. Het huis is netjes achtergelaten en zelfs gepoetst, ook al verlangden we dit niet. Uw bemiddeling werkt prima en wij zijn dan ook dolgelukkig met deze regeling. Jullie werken snel en accuraat en wij zullen zeker nog contact met u opnemen als we terug naar Australië vertrekken voor een aantal weken. Dit zal om de twee jaar plaatsvinden. De maanden liggen nooit vast, maar we zullen u zeker tijdig contacteren. Alvast een dik verdiende pluim voor Jack en Carla. We hopen dat ze er ondanks het slechte weer toch ook van hebben genoten en dat ze binnen twee jaar willen terugkomen. Proficiat voor jullie werk en hartelijk dank.

Jeanne en Louis

Goedemiddag Jan en Reinie,

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Wij zijn zeer tevreden over Siemona en Arend ze krijgen een 10. Het huis was keurig achtergelaten en Jack en Jones waren goed verzorgd. Er stond zelfs een bloemetje en een lief kaartje. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar. De bemiddeling vinden wij ook prima geregeld!!

Groet Marco en Petra

Geachte Jan en Reinie,

We zijn erg blij met de oppas door Simone en Leen op onze kater Ginger en ons huis. We hebben dinsdagavond onze kater en ons huis weer overgenomen. Simone en Leen waren extra laat gebleven zodat we elkaar nog even persoonlijk gesproken hebben, dat was heel fijn. Alles was keurig opgeruimd en schoon gemaakt. Het belangrijkste onze Ginger maakte een zeer tevreden indruk. Een mooi bloemetje op tafel. Zo is het fijn terug komen van je vakantie. Hartelijk bedankt voor deze service. We zijn erg blij dat dit bestaat.

Met vriendelijke groet,
Raymund en Helene

Hallo Jan en Reinie,

Hierbij wil ik jullie laten weten, dat we zeer tevreden zijn over Jaap en Nel. Het klikte enorm goed met de hondjes en het huis is prima verzorgd en netjes achter gelaten. Wij hadden ook de indruk, dat Jaap en nel het zelf ook erg naar hun zin hadden hier in Putten. Hartelijk dank nog voor de bemiddeling.

Met een vriendelijke groet ,
Fam, Hans en Kitty ……..