Beste Jan en Reinie

Tijdens onze afwezigheid is ons huis ‘overgenomen’ door Arend en Siemona…en dat was geweldig! Wij hebben wat dieren met challenges en eenden. Best een klus om te behappen maar het is geweldig gegaan en wij konden de boel met vertrouwen loslaten. We hebben zo van een fijne vakantie kunnen genieten! Arend en Siemona bedankt en tot snel! Harry en Mieke. U bedankt voor de bemiddeling!

Beste Jan en Reinie,

Hierbij laat ik u weten dat Ria en Sjaak prima op het huis hebben gepast en Bas is goed verzorgd. Het zag er allemaal keurig uit bij thuiskomst en zij hadden zelfs gezorgd dat er voor mij eten in huis was, zeer attent. Bas zag er prima uit en was ook in gewone doen dit weekeinde. Voor mij is dat een teken dat hij het goed gehad heeft. Ik ben tevreden over uw bemiddeling en klop graag volgende keer weer bij u aan.

met vriendelijke groet,

Han…………

Hallo Jan en Reinie,

Gisteren middag rond 3 uur zijn we thuis gekomen. Cara en Meinte zaten heerlijk in de tuin te lezen. Onze hond kwam direct aangerend en had weinig tijd om ons te begroeten, want die wilde spelen. Hoezo, jullie gemist? 1 van onze katten, Lucky Stripe, kwam wel aangelopen, onze 2 binnen katten moest ik zelf binnen gaan zoeken. Kortom, ik had niet de indruk dat ze ons heel erg gemist hadden ?. Het huis zag er perfect uit, zelfs een mooi boeketje rozen op de salontafel. Absoluut een aanrader! Ik hoop in toekomst nogmaals gebruik te kunnen maken van jullie diensten. En van Cara en Meinte uiteraard. Onze vakantie was mede dankzij hen, heel ontspannen, door de wetenschap dat onze huisdieren en huis in goede handen waren achtergelaten. Nogmaals, bedankt! Ook voor het op korte termijn regelen.

Met vriendelijke groet, Anne Marie Rein

Beste Jan en Reinie,

We zijn erg blij dat we van jullie diensten gebruik hebben mogen maken. Nog nooit hebben wij zo onbezorgde vakantie gehad als nu. Dick en Lida zijn gewoon fantastisch voor onze honden. We hebben 1 wat bewerkelijk hondje die normaal heel voor heimwee heeft en dan aan de diarree gaat. Nu was ik een week van te voren nog met onze Dribbel naar een gedrachtstherapeute geweest en kreeg Dribbel wat poeders door haar eten. Bij mij was ze al 100 gram aan gekomen in een week maar bij Dick en Lida zette zich dit gewoon voort en was ze toen we thuis kwamen ineens 1600 gram ipv 1400 gram. Heel blij met dit resultaat! Ook zijn de honden allemaal iedere dag gekamd, ook iedere dag de strikjes weer ingedaan, wat zagen ze er goed uit allemaal. Tijdens onze vakantie stuurden ze regelmatig een fotootje of een filmpje, ons gevoel werd alleen maar sterker dat het wel heel goed zat daar thuis. Dick en Lida zaten op ons te wachten met een pannetje soep en broodjes, dat is nog eens een warm welkom. Al met al zijn wij super tevreden over Dick en Lida een betere oppas hadden we ons niet kunnen wensen.

Met vriendelijke groet, John en Monique………….

Hartelijk dank voor jullie attente mail. Het laten oppassen door Cara en Meinte voelde als 1 groot feest, heel vertrouwd en tot onze grote verrassing hadden ze voor een warm welkom thuis gezorgd met bloemen, gevouwen was, schoon opgemaakte bedden en zelfs een cadeautje voor de kinderen. Ongelooflijk, super fijn dus! En Boef heeft weer veel geleerd afgelopen week, ze hebben haar duidelijk veel aandacht gegeven. Dank jullie wel!!

Vriendelijke groet,

Saskia

Beste Jan en Reinie,

Gistermiddag weer teruggekomen na een paar fijne dagen in Winterberg. Het thuiskomen was een geruststellende verademing: de honden lagen ontspannen in de kamer en begroetten ons wel enthousiast maar zonder enige stress. Al bij aankomst van Ad en Gea bleek uit de begroeting van de honden dat ze een goede herinnering aan het vorige lange weekend hadden. Gelukkig ditmaal geen ziekte of ander ongemak met de honden. Uit de sfeer en uit de verhalen is overduidelijk dat de honden zich zeer op hun gemak met Ad en Gea voelen en dat ze in alle opzichten in de beste handen bij hen zijn. Niet alleen is er aandacht voor de praktische zaken zoals voeren en uitlaten, ook nemen zij ruim de tijd voor knuffelen en spelen met de honden. Wij zijn enorm dankbaar dat we nu eindelijk fantastische oppassers voor onze honden en katten hebben!

Met hartelijke groet, ook namens Eltje, van Annet

Beste Jan en Reinie,

Nog de beste wensen! We hebben een heerlijke vakantie gehad, uiteraard óók dankzij jullie betrouwbare bemiddeling en wetend dat er lieve mensen op je honden passen! Jack en Carla zijn aardige huis- en hondenopassers; ik geef het je te doen dat je ook nog even 2 konijnen en n vis er bij verzorgt, naast onze honden, waarvan er 1 al écht oud is en 1 haar neus achterna loopt en dat met een hele week regen. Zij namen hun eigen lakens mee, dus bij thuiskomst kwamen we in ons huis dat schoon achtergelaten was en konden we gelijk ons eigen beddengoed er op gooien. Dat was een goed idee van Carla en Jack. Ze hielden ons af en toe ook op de hoogte via de app. Kortom: niet alleen honden blij, maar wij ook. Bedankt weer voor de goede service en bemiddeling; fijn dat jullie zelfs tussen Kerst en Oud en Nieuw mensen konden vinden; geen gemakkelijke tijd; ook voor Jack en Carla, want hondjes gedragen zich rond Oud en Nieuw altijd een beetje anders dan anders. Maar zij zijn ervaren hondenopassers en dat vonden ze niet spannend of zo. Fijn dat er een betrouwbare service bestaat dat je je huis en honden achter kunt laten, terwijl je geniet van je vakantie. Bedankt! Met vriendelijke groet,

Peter, Didi, kids en ook namens konijnen, vis en natuurlijk Basura en Jolie.

Goedemiddag Jan en Reinie,

Hierbij een reactie van ons: we hebben gelukkig een goede reis, maar vooral een ontspannen vakantie gehad-zeker na de wat hectische laatste week voor de vakantie. We hebben tijdens ons verblijf een tweetal keren contact per telefoon gehad met Ad en Gea, het klonk zeer positief en gaf ons nog meer vertrouwen. Het werd zaterdagavond later dan onze verwachting, dus hebben we wel via de telefoon nog contact gehad, maar niet persoonlijk gesproken. Thuis gekomen zag het er goed uit, de dieren zagen er allemaal goed uit, dus hun verzorging is goed geweest. We denken dat vooral de pony’s (maar ook de kleindieren) een welkome aanvulling is geweest bij hun ervaringen met dieren. Ook in huis was alles netjes achter gelaten en er stonden maar weinig dingen op een andere plaats, dus geen zoeken om iets te vinden in eigen huis. We zijn tevreden over jullie bemiddeling, juist omdat alles in zo’n korte tijd geregeld moest worden. Toch zijn we met een goed gevoel van huis gegaan op donderdag 24 augustus en dat is ook uitgekomen.
Hartelijke groeten

Tjeerd en Monique ………..

Hi Jan en Reinie,

Even verslagje voor jullie, allereerst de bemiddeling fantastisch, zo netjes, attent en professioneel. We hebben Angelica niet persoonlijk gezien bij aankomst in ons huis en vertrek want dat kwam niet zo goed uit. Dat is verder geen probleem geweest. Ze heeft de honden heel goed verzorgd……zelfs verwend volgens mij. Ze heeft naar ons ook laten weten dat het verblijf fijn was, ook het huis en ze had natuurlijk 2x huishoudelijke hulp op woensdag. Nogmaals dank voor alle goeie zorgen en tot de volgende keer.
Dankbare groet,

Michelle en Gert.

Hallo Jan en Reinie,

We hebben een fijne tijd gehad in Zoetermeer, veel gefietst en gewandeld in de prachtige omgeving. De poezen waren heel leuk, ze hadden samen, en met ons, veel lol. Genoten van het uitzicht op het meer. Thuisgekomen werd er nog een mooie bos bloemen bezorgd. Een fijne plek om op te passen en fijne mensen.
Met vriendelijke groet,

Joop en Nel.